Kan et cover passe ind i indretningen?

Kan et cover passe ind i indretningen?

Er du typen der godt kan lide når alting matcher? Det giver god mening, for når vi omgiver os med ting der passer til vores personlige stil, og i de farver vi elsker så kan vi bedre selv finde ro og balance, så selvfølgelig skal du da også pakke din mobiltelefon ind i et cover der matcher din personlige stil og din boligs indretning. Se her hvordan du finder det perfekte cover der matcher din indretning

Vælg et cover der matcher dine intentioner med feng shui

Har du valgt at indrette dit hjem med Feng Shui, så ved du allerede at farver og placeringer har stor betydning. Det gælder ikke kun dit hjem, men også dit valg af tøj og accessories, herunder også dit mobilcover. Her får du en quickguide til at vælge mobilcovers med Feng shui:

 

  • Et mobilcover i metal øger dit fokus og kritisk tænken
  • Tilføj glitter for mere chi (livskraft)
  • Et rødt mobilcover skaber opmærksomhed
  • Naturmaterialer til dit mobilcover fremmer din kreativitet.
  • Mobiltelefoner med mange farver, mønstre eller stærke udtryk vil også understøtte en stærk personlighed

Den kunstneriske type

Er du typen der elsker kunst, abstrakte malerier, stileben fra naturen, eller er der en helt specifik kunstner du er vild med, så bør du selvfølgelig vælge et cover i samme stil. Find masser af covers med kunstneriske udtryk hos Prispresseren.

Mobilcovers der passer ind i den nordiske stil

Indretter du med enkle linjer og masser af lys, måske med lidt kant i form af en enkelt farve der stikker ud, eller møbler i naturmaterialer der skaber kontrast i din bolig, så er et simpelt cover der har fokus på design og høj kvalitet helt sikkert noget for dig. På linket her, finder du et stort udvalg af covers der netop har fokus på lige præcis det. Covers der både beskytter din telefon men også er smukke at se på.

Skal der ske noget nyt?

Er tiden kommet til at boligen skal have en overhaling, måske skal der males og ommøbleres, hænges nye hylder op osv. Så husk at vælg et cover der også beskytter din telefon, modsat en billig omgang maling for at friske stuen op, så er et skærmskift på mobilen en relativt dyr affære. Mange covers i dag er både støv og vand resistente, samtidig med at de er stødabsorberende, så der altså ikke sker noget med telefonen hvis du taber den mens du står på øverste trin af stigen.