Kom godt igang med din nye spabad

Tillykke med dit nye spabad der hjemme! Spabade byder op til den ultimative afslapning og nydelses i behageligt varmt vand. Det vigtigste som ejer af et nyt spabad er at komme godt fra start. Der er nemlig nogle vigtige guidelines, som du bør følge, når du sætter dit nye bad op.

Læs den store spa guide her og få alt den information du behøver for en god opstart af dit spabad.

Grundig rengørning af dit spabad

Før du kan nyde wellness og afslapning i dit nye spabad, så kræver selve badet en grundig rengørning før du fylder badevand i det. Rengørning af et spabad handler ikke om at gå i krig med Cilit Bang og en skuresvamp, men derimod at badet fyldes med vand og en særlig Biofilm Cleaner, som er et rensende kemiprodukt.

Renseproduktet sørger for at dit spabad renses og bliver klar til det badevand, som permanent skal bo i spabadet.

Den gode vandpleje er altafgørende

Når du har badet stående der hjemme, så er det første skridt at fylde det op med vand. Et spabad skal fyldes op med vand af drikkevandskvalitet. Det vil sige at du sagtens kan bruger vandet, der kommer fra din vandhane.

Vandplejen handler om, hvad du gør ved vandet efterfølgende for at sikre at det holder sig rent. Permanent vand i et spabad kan nemlig samle rigtig meget skidt og snavs til sig, og uden den rette vandpleje bliver vandet hurtig ulækkert og uhygiejnisk at sidde i.

Derfor skal vandet desinficeres grundigt lige fra start. Sørg derfor at have godt med klortabletter, desinficeringsmidler og rensefiltre, som holder vandet rent.

Vedligeholdelse af dit spabad

Du får mest succes med din spa, hvis du sørger for den gode vedligeholdelse. Det er en sand nydelse at have et spabad der hjemme, men det kræver også pasning og plejning for at sikre et velfungerende bad med rent vand.

Vedligeholdelse af dit spabad handler om grundig desinficering og rensning af vandet. Løbende er det en god ide at tjekke vandets PH værdi med teststrips, så du sikrer dig vandkvaliteten er i orden. Husk at tjekke cirkulationspumperne virker og sørg for at slukke for disse, når dit spabad ikke er i brug.

Hvis du sørger for at komme godt fra start, og vigtigst af alt har styr på alle vandpleje produkterne, så bliver det fortsat meget nemmere at vedligeholde din spa fremadrettet.