SORT VÆGMALING

Er du på udkig efter sort maling? Du ønsker måske væg malet med sort mat maling? Måske med en gråsort maling? Her på siden finder du tidens mest fremhævende sort vægmaling; vi kan tone din sorte maling til en sort brun maling, eller en hvilken som helst anden sort nuance! Prøv også vores farvevælger – her kan du gå på opdagelse i mere end 30.000 forskellige farver, så mon ikke du også kan finde lige præcis den der mat sorte farve maling du har gået og ledt efter. En ting er sikkert: er du på udkig efter sort vægmaling, finder du den her

Køb Sort maling hos Gebenna.com

Sorte vægge giver din indretning et strejf af elegance, herskabelighed og raffinement. Med sort vægmaling giver du dit hjem en barsk men samtidig spændende følelse. Vi bruger farver i vores hverdag alt efter hvordan de påvirker os, og derfor har sorte vægfarver selvfølgelig også sine begrænsninger. Den sorte farve virker alvorlig frem for livlig, og får et rum til at føles mere tilbagetrukket. Alligevel er det faktisk muligt at anvende sort vægmaling i alle hjemmets rum, du skal bare huske at gøre det med omhu.

Maling i sort skaber et væld af muligheder

Vælger du at male din stue, kan det virke intimiderende hvis du maler hele rummet sort. Forsøg i stedet at male en enkelt væg med mat sort maling, eller mal dine trædetaljer med en mat sort maling – det giver et super flot spil! Leder du efter maling til dit soveværelse, er sort derimod et oplagt valg. Den sorte farve vil stå i direkte kontrast til dine resterende dekorative elementer, blandt andet sengen, hovedgærdet og sengetøjet. Skal du male din entré eller indgang, kan du eksperimentere med at male en halv væg, fra gulvet og op. Dette skaber nogle smukke linjer i rummet, som vil lede øjet hen frem for op. Sort maling er ligeledes super smuk på et badeværelse, hvor den typisk vil stå i kontrast til den hvide sanitet. Du kan også anvende sort vægmaling som en komplementærfarve i din indretning. Her skal du dog undgå at bruge den sammen med maling i for mørke toner, da dette hurtigt vil virke for hårdt. Anvend i stedet en farve med en varm undertone, som en brændt orange vægmaling eller en okkergul. Messing- og gulddetaljer står også smukt frem, med en sort væg.

Maling i sorte farver

Hos Gebenna elsker vi at finde tiden skønneste farver frem, så du kan inspireret. Sort vægmaling er i igen blevet uhyre populært, og det er der da heller ikke noget at sige til. En mat sort maling skaber en eksklusiv og herskabelig stemning, så hvor væggene i stuen førhen skulle males med en klassisk beige eller hvid maling, kan du i dag lege med forskellige nuancer. Er du ikke til kulsorte vægge? Så knæk den sorte nuance over i en mere brun eller grå tone, for at bløde looket op. Mix og match gerne med varme, gyldne farver. Især gyldne metaldetaljer kommer til sin ret, i et hjem med sorte vægge.

Mat sort maling og et strejf af elegance

Én af tidens hotteste trends er at male sine vægge, eller blot en enkelt væg med sort maling. En mat sort væg i stuen kan give noget helt særligt i din indretning. Sort maling kommer i mange forskellige nuancer; fra en sart, fin og mat gråsort nuance, til en mørk og royal aubergine-lilla eller brunsort maling. De helt mørke jordagtige farver skaber et herskabeligt look, og kan styles sammen med en lang række farver.

SORT EFFEKTMALING, STRUKTURMALING OG GLIMMERMALING

Hos Gebenna har vi specialiseret os i at udvikle vores dekorative sortiment i samarbejde med Primacol Decorative. Vi elsker at lade kreativiteten råde os, og ønsker at inspirere og vejlede dig, så du får det hjem, du går og drømmer om. Her på siden har vi samlet vores mest solgte dekorative løsninger i sorte farver. OBS! Leder du efter sort tavlemaling kan du finde det her.