Sådan fjerner du ubehagelig lugt med ONA

Hvorfor krydsede Ona lugtfjerner vejen?

For at komme over på den anden side!

Ok, jeg indrømmer, at det var en dårlig joke. Men helt seriøst, jeg stødte på Ona lugtfjerner, fordi jeg ledte efter en måde at slippe af med den dårlige lugt i mit hus på. Min kæreste er ryger, og selv om der oftest bliver røget udenfor, er lugten stadigvæk til stede indendørs. Det er ikke kun lugten af røg, der generer mig, men også lugten af madlavning. Jeg må ofte åbne vinduer eller døre for at lufte ud i huset, fordi lugtene bare er for meget.

Jeg havde hørt om Ona lugtfjerner før, men jeg havde aldrig rigtig tænkt over, at jeg havde brug for det. Men så besluttede jeg mig for at give det en chance, og jeg er så glad for, at jeg gjorde det! Nu sælger vi det også på min webshop, fordi Ona fjerner ikke kun lugtene fra røg og madlavning, men hjælper også med andre lugte som f. eks. fra min kat!

Hvis du har et kæledyr, findes der lugtfjernere på markedet, som er specielt udviklet til at fjerne lugte fra kæledyr. Der findes lugtfjernere, der er egnede til forskellige former for lugt, f.eks. cigaretrøg eller madlavningsdampe. Lugtfjernere kan bruges på mange forskellige måder. De kan sprøjtes direkte på kilden til problemet eller bruges til at rengøre overflader, der er påvirket af det. Der findes også Ona Luftfiltre:

ONA luftfilter

Ona-luftfiltre er ideelle til at fjerne lugte fra dit hus. Det aktive kul absorberer de molekyler, der afgiver lugten, hvilket gør det til et fremragende valg til at fjerne røg, støv og andre luftbårne partikler. Dertil er de enkle at bruge, og kan placeres i alle rum for at fjerne uønskede dufte. Lugtfjernelse opnås via aktivt kul, som absorberer de molekyler, der afgiver lugten. For at passe til dine specifikke behov tilbyder Ona et bredt udvalg af størrelser.

For at bruge et ONA-luftfilter skal du blot placere det i det rum, hvor du ønsker at fjerne lugte. Dette kunne eksempelvis være et rum, hvor kattebakken står eller hvor affaldspanden er placeret. Afhængigt af hvor ofte det bruges, skal filteret skiftes med nogle få måneders mellemrum.

Ona Lugtfjerner

ONA er en lugtfjerner, der består af en unik kombination af æteriske olier til at fjerne ubehagelige dufte. Det kan komme i en sprayflaske, så du kan sprøjte det direkte på kilden til problemet. Den er også effektiv mod lugte, der er forbundet med skimmelsvamp. ONA lugtfjernende opløsning kan også købes i ikke-sprayform. Disse kommer i en beholder og er nemme at bruge: Du skal blot åbne dem, fylde beholderen med vand og lade dem stå, indtil de skal udskiftes efter 30 dage til 60 dage. ONA lugtfjernere fås i forskellige duftvarianter, f.eks. æble, eller andre frugter.

Sådan bruger du ONA:

  • Til at fjerne lugte fra kæledyr: Du skal blot spraye ONA på de berørte områder og lade det tørre. Du kan også opsætte et Ona Luftfilter, som renser kontinuerligt.
  • For at fjerne cigaretrøg: Spray ONA på overflader som f.eks. gardiner, polstring eller tæpper. Lad det tørre helt, inden du støvsuger. Ryger du eller din partner fast indenfor, vil et luft filter selvfølgelig være yderst effektivt her også.
  • For at fjerne madlavningsdamp: Åbn en beholder med ONA og placer den i det rum, hvor lugten kommer fra.

Jeg vil helt klart anbefale Ona til alle, der leder efter en måde at slippe af med dårlige lugte i deres hjem på. Det er nemt at bruge, det er effektivt, og det er helt sikkert prisen værd. Tak, Ona!