Havekrukker fra Vietnam

Hvis du synes, at der mangler noget pynt i din have, så bør du overveje havekrukker fra Vietnam. Der findes nemlig utroligt mange smukke vietnamesiske havekrukker. Læs mere om de forskellige slags herunder. Der er nemlig en række forskellige havekrukker at vælge i mellem.

Enkle havekrukker

Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til vietnamesiske havekrukker. Hvis du i forvejen har en have med masser af farver, kan det være en ide med en simpel havekrukke. Det kunne være en i beige eller sort. Og det kunne være en, som ligner en klassisk, høj havekrukke uden en masse dikkedarer.

Pyntede havekrukker

Mangler du derimod noget til at pifte haven noget mere op, kan du vælge en i flotte og gennemtrængende farver. Det kunne for eksempel være en i en flot lyseblå farve. Eller den kunne være grøn. Der er masser af muligheder og noget at finde for de fleste. Du kan også få havekrukker, som har mere specielle former. For eksempel kan du få en med riller. Du kan også vælge en, som har små håndtag og bliver bredere op mod toppen. Der er flere muligheder endnu, så det er bare med at tjekke udvalget ud. Så finder du formentlig en havekrukke, som passer ind i din have.