Smykker til mænd trender i disse år

Hvis du tror, du har set flere mænd iført ringe, armbånd og halskæder tager du ikke fejl. Der har været perioder i historien, hvor mænd havde flere smykker lavet af guld og ædelsten end kvinder. Bare kig på de berømte portrætter fra de foregående århundreder, hvor mænd bliver afbildet med alt fra perler til diamander. Smykker har traditionelt været et kvindeligt privilegium, men vi ser nu mænd eksperimentere med stilen.

Flere mænd går med smykker

Særligt ting såsom ringe, armbånd og halskæder har taget over og har hjulpet mange mænd med at finde deres stil. Mænds smykker er mere relevante i dag end nogensinde. Markedet for mode for mænd vokser. Verden, samfundet og tendenser har alle sammen ændret sig og det baner vej for dette. Der har været et stort skifte i de sidste år mod mode som udtryk af personlighed. Individualitet er kommet i fokus og her kan smykker udtrykke det. Fordomme og stabile normer er dog ikke forsvundet, men deres rolle i samfundet er ikke blevet den afgørende, specielt når det omhandler stil og personligt udtryk. Når man bringer smykkedesign til vildere bredder af innovation, gør det stilen karakteristisk, elegant og uforglemmeligt. Smykkedesigner Stinne Holm har også indarbejdet dette ind i hendes kollektioner og bliver inspireret af det autentiske.

Nyt og godt

Mænd har i lang tid undret sig over hvorfor kvinder gør op i smykker så meget som de gør. Hvordan er den halskæde altafgørende for tøjet i dag? Hvorfor er et par ekstra ringe så vigtigt? Det ser ud som om, at de har fundet svaret i denne nye trend. Før i tiden var smykker et symbol på status og rigdom, men i dag ligger svaret i at man får mere selvtillid og udstråler en hel ny version af dig selv – bare ved at tilføje et enkelt smykke.

Husk dette

Ligesom kvinder godt kan tage fejl af hvordan et outfit skal dekoreres med smykker, kan mænd det også. Det kan godt virke som om at mænd går med tilbehør på en af to måder; enten betragter de det som feminint (hvilket det bestemt ikke er) og bærer intet eller også bærer de det overdrevent. Balancen mellem disse to er vigtig at finde. Ved at finde hvad der taler til en og vil komplimentere både personlighed og outfittet, er det umuligt ikke at se godt ud. Som en mand med stil er det okay at skubbe dine grænser lidt. Det handler om at opbygge din selvtillid, og det kan kun gøres ved at eksperimentere lidt med hvilken slags du synes ser godt ud. Et skub i den rigtige retning er ved at tænke på, at kvinder synes det ser godt ud, når en mand har de rigtige smykker på.