Inspiration til indretning af badeværelset

Det er ikke altid lige nemt, men du kan hurtigt blive enig med dig selv om, at det er vigtigt med den røde tråd i huset. Hjemmet er der, hvor du tilbringer det meste af din tid.

Det er der, hvor du genoplader batterierne, restituerer og tager vare på dig selv. Derfor skal du også have et hjem, hvor du er komfortbal og tilpas. Det gælder alle rummene, og selvom du tænker stue, soveværelse og køkken før alt andet, så kig lige på udvalget af håndvaske til badeværelse.

Der er så mange måder, hvorpå du kan pifte dit bad, toilet, vask og alt andet, der hører til herinde.

Hvilke elementer skal jeg være opmærksom på?

Når du skal til at indrette dit badeværelse, så er det vigtigt, at du giver dette rum den samme mængde kærlighed og eftertanke, som du har givet de øvrige rum i dit hjem. Du tilbringer mere af din tid i dette rum, end du muligvis går og er klar over.

Hvis man kigger på håndvasken, så er der uendeligt mange former, farver og udtryk, som du kan vælge imellem. De er alle sammen med til at sætte et helt bestemt præg på dit badeværelses helhed.

Armaturet kan fås i det traditionelle stål, det stilrene sorte eller det eksklusive guld. Selve vasken kan også laves af forskellige materialer, der kan matches med det resterende af rummet. Her kunne andre elementer være dit armatur i bruseren, brættet til dit toilet eller spejlet henover vasken.

Formen på vasken er helt op til dig selv, men det anbefales, at du matcher formen på vasken efter bordet. Det ser rodet ud med en rund vask på et firkantet bord. Men giv dig selv lov til kreativ udfoldelse.

Gør-det-selv løsninger

På nettet kan du hente inspiration til mange hyggelige og sjove gør-det-selv løsninger, hvor du virkelig får sat kreativiteten på prøve. Der er både projekter, der egner sig til den helt store kreatør.

Der er også plads til dig, der mangler en nem og anderledes erstatning for et tandbørstekrus. Det gode ved disse løsninger er, at selvom de er underholdende, så er de også miljøvenlige. Materialerne du bruger, kan du med lethed finde indenfor hjemmets vægge.

Derudover er det en aktivitet for dig, dine venner eller familien. Der findes uden tvivl en mulighed for dig, uanset hvorvidt du mangler et nyt brusegardin, en holder til badesæben eller et håndklædestativ.